Izdelke lahko naročite tudi preko e-maila ali na tel.: 051 802 678 ter plačate z bančnim nakazilom/položnico.

5 PRIPOMOČKOV ZA PRIPRAVO ČUDOVITIH ZELENJAVNIH JEDI, S KATERIMI BOSTE NAVDUŠILI TUDI OTROKE

RSS
5 PRIPOMOČKOV ZA PRIPRAVO ČUDOVITIH ZELENJAVNIH JEDI, S KATERIMI BOSTE NAVDUŠILI TUDI OTROKE

Zelenjava je čudovita, zdrava, polna vitaminov in mineralov, pa vendar je običajno za zelenjavo težko navdušiti tudi otroke. Otroci ponavadi na marajo zelenjave, zato moramo starši uporabiti različne trike, da »skrijemo« zelenjavo v jedi ali pa zelenjavo pripraviti na kreativen način tako, da je všeč tudi otrokom.

Predstavljamo vam 5 odličnih pripomočkov s katerimi boste lahko ustvarili kreativne zelenjavne jedi in navdušili tudi otroke:

Spiralni Rezalnik Zelenjave Mini Spiralicer InnovaGoods

  • Rezalnik in strgalnik zelenjave Choppie Expert 7v1 (klik) - Popoln in inovativen ročni rezalnik zelenjave z nastavki za 7 različnih vrst rezanja zelenjave: velike kocke, majhne kocke, debeli trakovi, rezine, julienne, ribanje in drobljenje. Enostavno sestavi in očisti. Vsebuje tudi ščitnik za prste in čistilno krtačo.

7 v 1 rezalnik zelenjave, strgalnik in mandolina z recepti in dodatki Choppie Expert InnovaGoods

  • Rezalnik zelenjave in stiskalnik za sok 4v1 (klik) - pripravite zdrave jedi s tem praktičnim kuhinjskim pripomočkom s katerim lahko ožemate različne vrste sadja (pomaranče, limone, ...) in režete zelenjavo (korenje, bučke itd.) na hiter in enostaven način. Omogoča rezanje v obliki šiljenja (široki trakovi) v obliki spirale (tanki in debeli trakovi).

          Rezalnik Zelenjave in Stiskalnik za Sok 4 v 1 s Knjižico Receptov InnovaGoods

  • Mandolina strgalnik Choppie 5v1 (klik) - preprost za uporabo, lahek in priročen. Vsebuje: 3 dodatki za strgalnik: fino, grobo, drobilnik in 2 dodatka za rezanje: ravno rezilo in valovito rezilo. Za varnejšo uporabo ima tudi zaščito proti rezom.

         5 v 1 Mandolina Strgalnik Choppie+ InnovaGoods

  • Curly Veggies sekljalnik zelenjave (klik) - je sodoben pripomoček, s katerim boste lahko nasekljali zelenjavo in pripravili atraktivne solate in druge zelenjavne jedi.  atraktivne začimbe in prelive. Je preprost in hiter za uporabo, vanj morate le vložiti vašo najljubšo zelenjavo. Ima dve napravi: na eni strani boste lahko nasekljali zelenjavo zahvaljujoč preprostemu rezilu v napravi, na drugi strani pa boste lahko sesekljali vašo zelenjavo s Curly Veggies dvojnim rezilom. 

Curly Veggies Sekljalnik Zelenjave

Prejšnja Objava

  • Nina Zupan